administrare suplim

Buna ziua , am cumparat UnoCardio 1000 + Vitamin D 1000( am mai cumparat anul trecut) ) si CENTRUM Silver 50+ si va rog sa-mi spuneti daca le pot lua pe ambele o singura data la masa .Zilnic iau dimineata tertensif , nebilet , aspenter , omez. Multumesc si va doresc numai bine .Maria Dumitrescu

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Mă bucur să știu că vă plac produsele de pe https://www.health-shop.com/ro/ și că ați și comandat UnoCardio 1000 + Vitamin D 1000. Da, le puteți lua pe amândouă la aceeași masă. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.