Actul sexual

Bună ,am o problema care am încercat în toate modurile posibile să o tratez și nu putut. După un act sexual îmi apar frisuri un fel de zgârieturi în partea din afară arganului femenin și mai e ceva în timpul actului simt zona cea din înăuntru uscată și nuștiu din ce cauză e asta.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Cel mai probabil este vorba despre o uscăciune din cauza hormonală. Pentru această problemă există soluții de tratament. Medicul vă poate recomanda local, precum ovulele cu estrogen sau creme hidratante vaginale. De aceea, recomandarea mea este să consultați medicul ginecolog, pentru un tratament eficient în cazul dumneavoastră. Mai multe informații despre această problemă puteți citi aici:https://doc.ro/totul-despre-menopauza/uscaciunea-vaginala-cauze-si-tratamente. Multă sănătate! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.