Acnee și cicatrici

Bună ziua. Am probleme cu tenul mai bine de 10 ani. Acum sunt însărcinată în 14 săptămâni și nu știu ce produse pot folosi pt acnee și cicatrici. Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să consultați un medic dermatolog, pentru un tratament corect și care poate fi utilizat și în sarcină. Mai multe despre acnee, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/7-lucruri-esentiale-pe-care-trebuie-sa-le-stii-despre-acnee. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.