Acnee

Buna seara si mii de scuze de deranj,tot caut un doctor bun care sa ma ajute in problema mea insa primesc doar creme,sampoane,detergenti ca si solutie nicaieri sa te ajute si am zis sa incerc la dumneavoastra deoarece urmaresc acest site de mult timp. De cativa ani de zile ma confrunt cu acnee. Am avut pe tot corpul si pe fata insa am facut acel autovaccin special preparat de la cantacuzino care ma ajutat,insa de 5 ani tot ma confrunt cu acnee pe scalp si nu trec deloc fara aa iau sotret,practic sunt dependent de acest sotret plus un sampon de la Vichy. De 1 an de zile am si o forma mai vulgara de mancarime pe intreg corpul in special brate si spate, am mancarimi,furnicaturi si uneori simt intepaturi. Am fost si le la spitalul colentina si mi sau dat tpt niste creme. Numai stiu ce sa fac si unde sa ma duc sa ma vada cineva serios pentru ca uneori iti vine sa iti iei zilele cu aceste mancarimi. Daca consultati si dumneavoastra sau va ocupati cu mare drag daca as stii as veni sau sa imi recomandati pe cineva sa ma poata vedea. Chiar eram interesat daca se poate face si o biopsie a pielii. Va multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Da, probabil aveți o formă de acnee și o dermatită seboreică trenante și rebele la tratament. Sunt cazuri ce necesită tratamente de lungă durată, asociate, complexe. La Centrul Medical Prof.dr. Nedelcu Ioan puteți să luați legătura cu Prof Dr. Ioan Nedelcu, are mare experiență cu foarte multe forme de acnee complexe. Multă sănătate!
 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.