2 umflaturi mici subrat

Buna ziua! Locuiesc in Germania si am 32 de ani. La inceputul anului am avut niste dureri groaznice in sanul stang, durerile se intindeau si spre coasta si axila. Am fost la ginecolog si mi-am facut toate testele necesare + ecografie, dar nu s-a vazut absolut nimic. Mi s-a spus ca ar putea fi de la coloana. Dupa aceea, durerea s-a ameliorat, insa inainte de ciclu sau cand era frig si umezeala afara, aparea din nou, totusi nu atat de intensa ca prima oara. Dupa 6 luni, s-a mutat in sanul drept si in axila dreapta, dar nu am mai bagat-o in seama. Intr-o zi, m-a durut rau de tot axila, iar la cateva zile, am simtit 2 umflaturi mici. Normal ca m-am speriat rau de tot si m-am dus la ginecolog. Dupa alta ecografie mamara si axilara, mi-a spus ca acele 2 umflaturi sunt pur si simplu de la epilat. Mi-a dat o crema (Ilon se numeste, cu eucalipt), insa nu are niciun efect. Asta se intampla de 1 luna si jumate. Acum ma dor, chestia e ca nu sunt rosii, doar dupa ce ma rad se inrosesc. Una este un pic mai mare decat cealalta, iar cand o ating, simt o intepatura, o durere care se duce spre omoplat, uneori in spatele sanului, alteori spre coasta. Medicul mi-a spus ca nu exista motive de ingrijorare, nici macar nu s-au vazut la ecografie. Totusi, pot sa spun ca sunt ingrijorata si ca mi-e frica sa ma mai duc acum la medic. Despre ce credeti ca ar putea fi vorba? Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Vă rog să trimteți pe adresa de contact al sitelui doc.ro toate documentele medicale ale dumneavostră, legate de această problemă de sănătate. Nu este nevoie să traduceți documentele, dacă ele sunt în limba germană. 
 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.