Vreau sa ma vindec

Buna ziua,

sunt Bodor Maria si va cer scuze daca nu ma exprim corect... in anul 2001 am aflat ca am hepatita cronica virus c intamplator la clinica de dermatologie avand purpure vasculara (atunci a inceput sa apare petele acelea rosii pe urma maronii,acuma dezastru cum arata picioarele mele).

Am fost foarte suparata, am intrat intr-o depresie. Am fost indrumata spre clinica medicala 3 sectia gastroenterologie unde am fost investigata. Am inceput tratamentul cu interferon standard. Dar din pacate fara rezultat favorabil. Lucrand la spitalul de urgenta Cluj, sectia chirurgie, de multe ori mi-am repetat analizele fiind bunicele.

In anul 2007 am inceput tratamentul cu interferon pegasis si ribavirina, dar dupa 3 luni de tratament trebuia sa intrerup din cauza efectelor secundare. De atunci ma duc din sase in sase luni la monitorizare si pentru prelungirea pensiei de boala. De anul trecut am fibroza 3.

 

O campanie realizata in colaborare cu

   

Maria Bodor

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.