Vreau sa ma vindec de hepatita C

In urma cu 2 ani am descoperit din intamplare ca am hepatita C.

Am facut niste analize pentru angajare la firma de transport auto marfa ca manager al ginerelui meu si mi s-a respins viza de angajare pe motiv ca sunt bolnava. La inceput cand mi s-a descoperit aceasta boala mi s-a spus ca am hepatita virala C - si mi s-a dat tratament cu ;usofalc , lagosa si Stoptoxin.

Timp de 1 an am urmat acest tratament si tot la 3 luni am repetat analizele. Insa m-am simtit tot mai rau. Am intrerupt tratamentul si m-am dus la Clinica Polisano si mi-am facut analizele si interesant mi-au descoperit ca nu am hepatita virala C ci cronica. Ma intreb si va intreb care este diferenta intr.e hepatita cronica si hepatita virala C ? Mi s-a dat tratament cu Esentiale forte ; Stoptoxin.

Insa eu ma simt foarte rau - ametesc si ma doare ficatul cand sunt un pic obosita. Am cerut d-nei doctor sa ma inscrie si pe mine in programul special de tratare a hepatitei C insa mi-a spus ca doar cazurile grave sunt la aceasta data programate si ca eu nu sunt un caz grav. Dar nu ma mai incred in ceea ce spune d-na doctor de la Alba iulia pt. ca eu ma simt foarte rau, ametesc, obosesc tare si ma doare rau la ficat.

Chiar daca sunt in varsta  -am 65 de ani in luna noiembrie - as vrea sa ma tratez ca sa pot sa mai traiesc un pic pt. copiii si nepotii mei care inca au nevoie de mine. In 3 mai anul acesta sotul meu a decedat din cauza ca nu a vrut sa mearga sa isi faca analizele, daca ar fi mers ar fi descoperit ca are infectie la plamani si s-ar fi tratat.

 

O campanie realizata in colaborare cu

   

A provocat prin decesul lui mare durere familiei noastre - celor 4 copii ai nostri si celor 6 nepotei si mie. Si eu vreau sa traiesc inca un pic pt. ca nu vreau ca ei sa mai treaca prin o durere atat de mare ca cea prin care au trecut si inca trec prin decesul tatalui lor.

Din acest motiv d-na doctor Oana Cuzino m-am hotarat sa va scriu si sa va cer ajutorul.

Elisabeta Moldovan

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.