Un Virus tacut dar care ucide

Ma numesc Niculescu Adriana, am 46 de ani, si in 2012 am fost depistata cu hepatita B la un control mai amanuntit la specialist. Am constatat ca am si agentul delta, pe moment nu am constietizat gravitatea dar in urma intrari pe terapia antivirala viata mea a devenit un cosmar. Viremia de B era 8600 copii iar cea Delta 7.900.000 copii, urmeaza 6 luni de terapie din care credeam ca nu voi scapa vie. Rectile erau groaznice, am intrat in depresie si nu reuseam sa-mi revin, contactul cu medicii era si mai groaznic, nu reuseam sa inteleg de ce trebuie sa fiu o leguma. Lucram in mediul toxic si reactia medicamentelor imi slabea puterile, medicii erau violenti verbal si nu ma prea ajutau cu nimic, nu intelegeam de ce nu am putere sa muncesc.

Nici acasa nu puteam sta asta insemnand sa nu imi pot permite analizele pe care le plateam eu personal, viata mea devenise un calvar din care nu credeam ca ies, facusem retumopatie, vederea imi slabise, mai ma pricopsisem si cu o cardiopatie ischemica. Trebuia sa rezist dupa sase luni in care trecusem prin toate reactiile adverse, desi am rezistat eroic si fizic si pshihic rezultatul nu prea era cel dorit, viremia pentru delta era acolo, intr-un numar mai mic - 96.450 copii. Reactionam la interferon si stiam ca pot duce tratamentul pana la sfarsit. Viremia de B scazuse si ea la 204 copii, am continuat din 2013 pana in 2014 cand viremia D crestea 288.000 copii si mi s-a intrerupt tratamentul.

Eram scoasa momentan responder in 2015, atunci am decis sa schimb spitalul si mai ales medicul, am decis ca nimeni nu are dreptul sa ma umileasca, bolile se adunau. Am luat o pauza, nu mai aveam incredere iar sanatatea mea se deteriora si mai rau. Cu ultimele puteri am consultat un alt medic si am reluat analizele. Viremia la delta crescuse, virusul era activ - 304.500. In martie 2016 am repetat, viremia de delta scazuse fara tratament - 25.000 copii si prinsesem curaj. Am depus dosarul a patra oara, viremia de initiere ajunsese la 1000 copii, nu-mi venea sa cred, dar reactile adverse continuau.

De ce eu ? Ce voi face ? Voi rezista ? Dupa 4 ani nu am reusit sa inving virusul, este tot acolo si ma ucide incet incet sper ca in viitorul apropiat stiinta sa scoata ceva nou si pentru cei cu B delta. Firmele de cercetari nu au reusit din 1978 sa introduca nimic, sper ca strigatul de disperare sa ajunga unde trebuie.

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

Adriana Niculescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.