Virus hepatic c

De mic copil (14 ani) am vrut sa ajut pe altii si am donat sânge benevol.

La 30 ani sau mai puțin am aflat ca am fost infectat cu virusul hepatic c si de atunci nu am mai putut dona sânge. Nu am putut sa îmi ajut bunicul donând pentru el si l-am pierdut. Acum sunt multi care au nevoie de grupa mea de sânge a2+ si cu sincere regrete nu-i mai pot ajuta.

Si cel puțin eu nu îmi permit sa ma ajut pe mine însumi. Dar trăiesc cu ideea ca am făcut cândva bine si asta ma face fericit. Inca sunt bine chiar daca nu stiu in ce stare se afla starea avansata a virusului in corp. Asta e tot sper sa fie multi alti sănătoși care sa ii ajute pe nevoiași.

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Ionel Bugean

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.