Un vis devenit realitate, in ciuda bolii

Mama a contactat virusul de la transfuzia de sange efectuata inainte de 1989.

Fusese diagnosticata cu chisturi hidatice si a suferit 13 operatii de la varsta de 13 -14 ani. A fost o luptatoare pot spune, pentru ca sansele ei de supravietuire erau minime, iar medicii rezervati...si cu toate astea s-a incapatanat sa aiba un copil.....pe mine....

Ii voi fi mereu recunoscatoare pentru faptul ca a avut curajul sa-mi dea viata, si nu as vrea ca dupa aceste incercari sa se impotmoleasca datorita hepatitei C.

Va multumesc si chiar daca povestea mea este comuna, ma bucur ca am avut ocazia sa o impartsesc cu cineva.

 

O campanie realizata in colaborare cu

   

Luminita Florentina Marinescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.