Un virus linistit

Buna ziua,

Ma numesc Petrescu Laurentiu Niculae din Bucuresti, lucrez la INHGA cercetator stiintific gradul 3, am 63 ani, fost depistat cu virus C in anul 2001 la Spitalul Clinic Colentina, cand am fost internat in urma unui puseu de tensiune. Diagnostic : HTA GRADUL II GRUP DE RISC C; VASCULITA SISTEMICA ANCA P(+) ; HEPATITA CRONICA CU VHC si POLINEUROPATIE SENZITIVO-MOTORIE. Am fost trimis la Institutul de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, in 17.02. 2004, pentru analize (viremie) unde a rezultat 461000 copii/ml. Din anul 2001 iau medicatie dimineata, pranz si seara (enap, norvasc, tertensif, aspirina (81mg), betaloc ZOK) impreuna cu LIV 52 (o tableta dim. pranz si seara). Un coleg de serviciu tot cu VHC dar cu valori mari a viremiei s-a tratat, in aceasta toamna cu SAFINOL, iar la sfarsitul lunii noiembrie nu a mai fost detectat virusul C. Am dosare intregi cu analize si iesiri din spital. Am fost si pensionat medical cca 2-3 ani in anii 2002-2004. Sunt multe de discutat dar nu cred ca este momentul acum. Va rog frumos sa ma indrumati ce pot face pentru a scapa de acest virus.

Mii de multumiri, Cu stima, Laurentiu P.

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Laurentiu Niculae Petrescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.