Tratamentul este un drept la viata

Ma numesc Popescu Lucica, sunt din loc Lunca mare, judetul Prahova si am 59 ani. In anul 2007, am fost la dentist de unde cu siguranta am contactat virusul hepatic C. In urma investigatiilor facute la Spitalul Militar Bucuresti, in luna martie a anului 2008, mi-a fost facut dosarul pentru tratament cu interferon. Am facut tratament timp de 48 saptamani incepand din iulie 2010. In timpul tratamentului cat si la terminarea lui am avut rezultat la viremie NEDETECTABIL, ca dupa 6 luni cand am repetat viremia sa reapara virusul din nou, deci recadere. In iulie 2012 mi-a fost aprobat dosar de retratament cu interferon pentru inca 72 saptamani pe care l-am facut si la care am avut din nou rezultat la viremie NEDETECTABIL in timpul tratamentului si la sfarsitul tratamentului, iar dupa 6 luni din nou a reaparut virusul.

Mentionez ca in martie 2008 la punctia hepatica a reiesit fibroza gradul 3 (F3). In luna noiembrie 2015 am facut fibromax si rezultatul este fibroza 1-2 (F1-2). Cum este posibil ca dupa 7 ani si 8 luni fibroza sa fie mai mica ? Cu atat mai mult eu ma simt mult mai rau. Explicatia?

Mai intreb de ce nu am dreptul la voucher pentru analize gratuite dupa ce am cotizat la C.N.A.S timp de 42 ani ? De ce nu am dreptul la tratamentul cu interferon free dupa cele doua terapii cu interferon care in loc sa-mi vindece boala,mai rau m-a distrus ? Conducerea CNAS nu crede ca suntem egali si toti avem dreptul la, ,TRATAMENTE PENTRU HEPATITA C ASTAZI NU MAINE", toti bolnavii indiferent de stadiul bolii, de fibroza si alte criterii nejustificate in fata mortii ? Nimeni nu are voie sa ne ia dreptul la viata ! Pentru ce trebuie sa astept sa ajung la F4 si ciroza pentru a primi tratamentul, oare este mai usor sau mai ieftin ? S. O. S. pana nu este prea tarziu. VREAU SA TRAIESC ! NU VREAU SA MOR DIN VINA ALTORA, DIN CAUZA NENOROCITULUI DE VIRUS HEPATIC C, INFECTATA IN CABINETUL DENTAR!

Mai mult de atat, fiul meu a contactat virusul hepatic B si aceleasi probleme: nu analize gratuite, nu tratament... Pe cand toate astea ? Sa ne raspunda cineva si sa ne spuna poate trebuie sa ne cerem dreptul la tratament si dreptul la viata pe calea justitiei ca legal stiu ca trebuie sa le avem dar nu ne sunt acordate de cei ce trebuie s-o faca. Din nou S. O. S. NU VREM MILA !! VREM DREPTURILE NOASTRE!!!!!! VREM SA TRAIM !!!

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

Lucica Popescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.