Tratament reusit!

Ma numesc Ciuhat Apolon in etate de 61 de ani, am avut hepatita cronica cu virus C din anul 2000, am facut tratament cu noile terapii ( Viekirax + Exviera si Rebetol ) timp de 12 saptamani, dupa care viremia a iesit nedetectabila. Am inceut tratamentul pe 14 ianuarie 2016 si l-am terminat pe 6 aprilie 2016.

De la o luna de tratament cat si la terminarea tratamentului si la 3 luni de la terminarea acestuia, viremia a iesit nedetectabila.

Este oportun ca acest tratament sa se acorde cat mai repede cu putinta pacientilor cu fibroze hepatice chiar si incipiente f1, f2 si mai ales F3.

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

Apolon Ciuhat

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.