Tratament cu interferon fara rezultate

Ma numesc Ciohodaru Elena sunt o pacienta cu o hepatita tip C care a fost depistata in 2009 am urmat pasii spusi de doctorul gastroenterolog am facut un set de analize si mi s-a confirmat ca am hepatita tip C. A fost cumplit, nu am cuvinte, nici nu stiu cum sa ma exprim cum m-am simtit dar in timp m-am resemnat. In urma unui dosar depus prin CAS am obtinut tratament cu interferon si ribavirina am facut acest tratament timp de un an in 2013 dar am facut recadere, nu a dat roade acest tratament care a fost groaznic, nici nu pot sa spun cat de greu a fost.

Deci ce pot sa va spun ca boala se agraveaza pe zi ce trece am pornit de la F1 si am ajuns la F4. In 2015 am facut un nou set de analize si mi-a iesit un fibroscan de F4 dar fibromax a iesit F1. Nu pot sa cred ca mi-am revenit si eu sunt perfect sanatoasa. Datorita acestui fobromax care a iesit F1 nici eu nu imi explic cum, nu pot beneficia de nici un tratament stau si astept e groznic sa stai sa astepti ce sa vina ziua cand nu se mai poate face nimic.

Va multumesc si sper din tot sufletul ca se va rezolva cat mai repede sa primim tratament toti pacientii.

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

Elena Ciohodaru

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.