Sustin Campania!

In anul 2005 am fost operata de colecist. O perioada totul a fost bine dar dupa un timp eram din ce in ce mai epuizata, mai lipsita de vlaga.

Dupa numeroase drumuri la Bucuresti, investigatii si punctie, am aflat ca am hepatita C, ca fusesem infestata in urma cu peste 20 de ani cand mi se facuse transfuzie si ca virusul se activase dupa o perioada mai sesibila prin care trecusem.

Am urmat tratament antiviral in 2008-2009 dar dupa 6 luni de la el, analizele mi-au indicat o crestere a virusului mai mare ca la inceperea tratamentului. In Aprilie 2012 am mers din nou la Bucuresti si am primit iar testament care dupa un trimestru mi-a fost sistat pentru ca viremia nu scazuse la nedetectabil.

Cu toate ca am primit asigurarea ca o sa fiu anuntata cand se va aproba tripla terapie si la momentul actual inca astept. Aceasta este povestea mea si super Inca intr-o rezolvare favorabila.

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Carmen Doinita Simina

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.