Sunt o mama disperata !

Am o fiica de 29 ani are 2 copii / 8 ani/ 1 an. De 6 ani sufera de hepatita/ Hbv/ Hcv tip 1 A. Sanatatea starea ei e foarte rea. Nu i se prescrie nici o medicatie doar dieta dieta si dieta. De 2 ani are si diabet la care lesina din picioare, sa intamplat su cu baietelu mic a cazutcu totcu el.

E depresa deja!!!! Nu doarme!! Avind insomnii!! Iar de cind a nascut baietelul nu mai e capabila sa ingrijeasca copii este fff depresa obosita maxim si nu doarme!! Singura cu 2 copii, eu lucrez si o intretin.

Daca nu mai lucru nu mai au din ce trai!!! As dori din tot sufletul daca ar avea sanse la tratamentul nou???? Pt copiii ei sa se insanatoseasca si sa aibe putere sa creasca copiii!!!

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Melita Calin

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.