Sunt o luptatoare.

Buna ziua,

Ma numesc Elisabeta. Anul acesta am facut niste analize de rutina in luna Februarie. Iar vestea a fost crunta pentru mine, afland ca sunt infectata cu virusul Hepatitei C.

Am facut multe analize in diferite laboratoare doar sa aflu ca au gresit. Din pacate ptr mine a trebuit sa merg la un doctor de infectioase foarte bun, care m-a pus sa fac viremia, la care mi-a iesit ca sunt infectata cu 6,28 grad 1/2. Am urmat un tratament dur cu interferon si ribavirina, 3 luni. In cele 3 luni am facut foarte multe complicatii, leucocite sub 1500, chiar si 600, trombocite 85, eruptie pe abdomen si spate, viroze respiratorii, 2 microbi in sputa, pneumonii de tot felul, bronsite, imunitate zero.

Dupa 3 luni repet viremia, reiese ca a scazut din virus ajungand la 3,38 momentan. Dar din pacate am 40 de ani am avut 48 de kg inainte de tratament iar in 3 luni de interferon, nivestin si ribavirina am ajuns la 43 de kg. Doama doctor a luat decizia sa imi intrerupa acest tratament dupa complicatii. Pentru ca: la tomograf mi-a iesit ca am cavernele foarte dilatate si de aceea eu sunt foarte predispusa la infectii si bacterii virale.

Voi astepta acel tratament miraculos care sper sa ma vindece fara atatea complicatii in care era posibil sa raman fara maduva spinarii. Va multumesc pentru ca  mi-ati dat prilejul sa imi scriu povestea.

 

O campanie realizata in colaborare cu

   

Elisabeta Maxim

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.