Povestea sotului meu

Sotul meu a fost descoperit cu hepatita C acum 2 ani ! La vremea respectiva sansele unui nou tratament cu interferon free nu se intrezareau! A venit luna decembrie a anului trecut si DUPA MULTI ANI se intrevedea o sansa pentru cei bolnavi de hepatita. DAR...stiti cum este. .orice minune tine 3 zile! Aveam sa aflam ca numai cei cu F4 vor avea acest drept la viata (si trebuie sa recunosc ca mi se pare uman sa fie tratati mai intai urgentele si apoi cei care mai pot astepta) DAR ni s-a promis ca din mai si cei cu F3 vor avea aceasta sansa! Apoi...stupoare - multi cei cu F4 au cinstatat ca de fapt nu aveau F4 si au fost scosi cu F3 sau F2!

Nu pot sa cred si niciun doctor din lumea asta nu poate crede ca un om -bolnav care ar f4, poate deveni peste noapte F3-F2. Noi cei cu F3 am sperat, ca in sfarsit a venit timpul sa avem si noi drept la viata si vom scapa in sfarsit de aceasta grea suferinta! Vreau sa va spun si sa va amintesc ca HEPATITA este o boala contagioasa, din care se moare, si nu este normal ca sa stam si sa asteptam sa facem F4, cand putem fi tratati ! Sau..sa aflam, ca multi dintre prietenii mei, ca de fapt au stat mai mult si ca acest nou tratament nu le mai este de ajutor si trebuiesc trecuti pe lista de transplant. Sotul meu are F3, si o hepatita B STATIONARA! Si nu poate beneficia de noul tratament ca nu a facut F4!

VIN LA DVS cu marea rugaminte sa ne dati o sansa la viata, sa va ganditi ca diferenta dintre f3 si F4 este foarte mica, si sa va ganditi ca acesti bolnavi de hepatita au asteptat cred destul o sansa la viata! Va multumesc din toata inima si daca tine ceva de noi bolnavii, care putem face, vreau sa va asigur ca vom spune prezent oricand!

As dori sa va mai spun un lucru! Multi dintre noi am trimis scrisori catre toate institutiile statului, si raspunsurile indiferent de problema bolnavului au fost la fel adica copy - paste! Cu stima si mult respect pentru gestul care il faceti de a imi permite sa va scriu cateva randuri va multumesc din inima! Gabriela Serbanescu!

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

Gabriela Serbanescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.