Hepatita C

Buna ziua,

Am ales sa-mi spun durerea, nu povestea despre hepatita C. Cum cei de la casa de asigurari m-au pus sa fac tratament cu interferon si ribavirina 4 luni de zile.

Am aflat ca am aceasta boala in urma unei donari de sange acum un an de zile facand pariu cu fiica mea ca am curaj sa donez sange. Drastic a fost momentul cand am aflat rezultatul analizelor primite in urma donarii. A picat cerul pe mine cand am aflat ca am acest virus, tinand cont ca am trei copii si un sot nemaipomenit, o casnicie frumoasa.

Am incercat din rasputeri si cred ca am depasit acele temeri ca voi muri de tanara si nu apuc sa-mi cresc copiii alaturi de sotul meu. Am urmat pasii dupa aflarea vestii, am mers la medicul curant, am acceptat orice mi-a oferit statul nostru (adica - daca refuz tratamentul cu interferon este posibil ca pe viitor sa nu beneficiez de noul tratament). asadar am urmat din martie anul acesta tratamentul cu interferon si ribavirina, care a fost drastic si in cele din urma nu a dat rezultate bune.

Cei de la casa de asigurari au considerat de cuvinta sa ma lase fara nici un tratament. Corect ar fi fost sa-mi asigure si celalalt tratament tinand cont ca am incercat interferonul. Au spus sa astept pana mai avanseaza boala ca sa imi aprobe noul tratament.sau sa mi-l procur singura. Cu un salariu minim pe economie nu se poate procura un astfel de tratament.

Mi se pare inuman ceea ce ne ofera cei din tara noastra. Cum se poate da la toate fibrozele in alte tari din uniunea europeana si la noi nu? Sper sa nu dezamagesc si alte persoane cu mesajul meu .As fi dorit sa-i incurajez dar cu un astfel de sistem care ma descurajeaza si pe mine nu am alta solutie decat sa ma gandesc la minunata mea familie, sa gandesc pozitiv sa ajut si sa-mi sustin copiii.

Va doresc tot binele din lume si ca pe viitorul apropiat sa beneficiem toti de noul tratament. Multumesc.

 

O campanie realizata cu sprijinul

   

Elena Claudia Niculescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.