O urma de speranta

Am facut hepatita in 1989. In 1999 am facut tratament cu ZEFIX timp de 1 an. Ma simteam bine dar in 2007 mi-a fost tare rau si am mers la Bucuresti pentru analize si mi-a iesit ca am si virusul hepatitic D, deci am hepatita cronica cu virusul B dar si cu D. Am pornit tratamentul cu INTERFERON dar nu a dat nici un rezultat. Un an de chin si suferinta care mi-a distrus psihicul si fizicul. Nu am reactionat la tratament, iar acum boala este activa. Transaminazele nu scad sub 120.

Obosesc foarte tare si nu stiu ce sa mai fac. Tin capul sus, sunt optimista, curajoasa si spun ca voi invinge. Sunt puternica, dar pana cand nu stiu. Doresc tuturor multa sanatate si sa nu cada prada bolii, sa lupte si sa mearga mai departe daca se poate. Multa sanatate.

 

O campanie realizata cu sprijinul

Constantina Anton

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.