O greseala

Voi incerca sa scurtez cat de mult pot aceasta poveste, daca ii pot spune asa. Totul a inceput acum 16-17 ani, nu mai stiu cu exactitate, a inceput din curiozitate, teribilism si o inclinatie ciudata spre tot ce-i mai rau pe lumea asta. Razvan, D-zeu sa-l odihneasca, era unul dintre prietenii mei cei mai buni la acea vreme, a venit cu o tigara cu heroina la mine spunandu-mi ca este cel mai tare lucru pe care l-a incercat pana atunci.

Acela a fost primul contact cu moartea alba, nu m-am mai putut opri pret de cativa ani, in care am avansat spre o moarte sigura. M-am trezit infectat in urma unor analize, iar de atunci nu am mai repetat analizele. Parintii mei au stiut, eu eram prea necopt, mai tarziu am realizat ca nu imi pot permite tratamentul si am incercat sa lupt contra virusului cu o gandire pozitiva. Dar pe masura ce zilele trec gandurile imi sunt tot mai sumbre. Imi doresc tare mult un copil, sotia mea nu stie inca.

As vrea sa scap, sa traiesc, daca se mai poate!

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Catalin Ionut Petre

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.