Noduli pe ficat

Sunt N.C.din Brasov din anul descoperiri hepatitei C si anume 2004 dintr-o intamplare la analize banale, atunci cele doua valori respectiv GOT si GPT mari am facut un text de hepatita si s-a concretizat ca fiind C. Dupa aceasta am luat legatura cu cei abilitati sa ma indrume si anume medic gastroenterlog care m-a indrumat sa fac un test de viremie. Surpriza, ca viremia era de 3.000.000, dupa care mi s-a facut punctia hepatica pentru dosar pentru interferon si ribavirina, pe care l-am primit timp de 6 luni.

Intre timp am luat medicamente de intretinere si la un congres al Sano hep Romania am dat peste un doctor care era in cadrul firmei naturiste din Brasov care mi-a dat aproape timp de 1 an intereferon de Dacia Plant cu care am scapat de mancarimi ramase de la tratamentul injectabil. In anul 2013 am ajuns prin intermediul unei persoane la spital Fundeni unde merg aproape la 2-3 luni pentru urmarire evolutiei bolii, intre timp am fost pus pe lista de transplant de ficat pentru ca factorii pugh si childe erau mari In anul 2014-2015 eram urmarit prin RMN si TOMOGRAF de ciroza, in 2016 surpriza - noduli pe ficat, nu unul, ci 4, dintre care unul de 4 cm si restul mici.

Mi s-a facut embolizarea cu sfere si am rezolvat, la urmatorul RMN surpriza - am facut unul de 4,5 cm care a fost embolizat si el de curand prin aceeasi metoda cu sfere Acum viata mea se imparte intre FUNDENI si serviciu. cu stima N.C

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

C. N.

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.