Neputinta

In anul 2014, in luna mai, in urma unor analize de rutina mi s-au depistat transaminazele cu mult peste valorile normale. Am fost sfatuita sa le repet, ca mai apoi sa fac testul de hepatita.

Cum era de asteptat, banuielile s-au confirmat: am fost diagnosticata cu hepatita cronica C, avand o incarcatura virala de 535 802 UI/mlsi fibroza intre F1 si F2. In luna noiembrie 2014, am beneficiat de tratamentul cu Ribavirina si interferon, dar dupa 3 luni mi-a fost intrerupt neraspunzand tratamentului. Din acea perioada si pana in prezent nu am luat decat hepatoprotectoare (LIV 52 DS, si Sargenor).

De parca nu ar fi fost suficienta boala, acum o luna (august 2016) am fost diagnosticata cu diabet zaharat avand o glicemie de 325 mg/dl. In prezent fac insulina (10 unitati), am stabilizat glicemia la 120/130 mg/dl. mentionez ca valoarea trigliceridelor la depistarea hepatitei era TGO 50 U/L si TGP 71 U/L, iar ultimile analize din luna august arata valoarea TGO 67.24 si TGP 96,60.

Nu stiu ce demersuri trebuie sa fac in continuare: sa astept alt tratement (pana cand?) sau ...? Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc mult! P.S. La cerere, pot pune la dispozitie toate analizele si actele pe care le detin. Nu am precizat, am 42 de ani.

 

O campanie realizata cu sprijinul

   

Sanda Ion

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.