Mama mea

In anul 2007, in urma unor investigatii de rutina, mamei mele i-au iesit transaminazele mari, ne-a fost recomandat sa facem markeri pentru hepetita B si C.

In urma rezultatelor am aflat ca avea hepetita cu virus C. Viremia era un milion si sapte sute. A urmat tratament cu interferon si ribavirina dar boala a recidivat cu viremia 500 de mii. I-am facut fibroschenul in speranta ca-i pot face dosarul pentru noul tratament dar am aflat ca gradul de fibroza 3 cat are mama mea nu nu se incadreaza in schema de tratament.

Nu stim ce va urma, medicul mamei zice sa asteptam dar ce sa asteptam, ca mama sa aiba grad de fibroza 4 sau sa intre si gradul 3 in schema de tratament?

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Violeta Badea

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.