Lupta mea cu Hepatita C si morile de vant

 

Am aflat de prezenta in sangele meu a virusului hepatitic C in urma cu 20 de ani, cand am fost sa donez sange pentru o prietena. Prea multe nu stiam atunci despre acest virus dar am tinut un anumit regim alimentar si am luat Silimarina si alte produse naturiste.

In urma cu opt ani am avut nevoie de o interventie chirurgicala, moment in care mi s-au facut niste analize mai amanuntite iar cu aceasta ocazie am aflat ca viremia era deja de 1.700.000 iar fibroza era de gradul 3(prin punctie bioptica).

Am depus dosarul pentru Interferon si am asteptat raspunsul timp de un an si patru luni. Doar sase luni am beneficiat de el, asta pana cand am fost declarata nonresponder! Am intrebat medicul... " si acum eu ce fac?..."Nu stiu!... mi-a raspuns si mi-a inchis usa in nas. De noua ani astept un nou tratament, de noua ani mi se refuza sistematic, de noua ani stau cu spaima in suflet, fara servici(m-au fortat sa-mi dau demisia) si fara mari sperante de viitor! Am incercat sa ma implic in activitatile unei asociatii a bolnavilor cu hepatita C dar am fost dezamagita.

Fiecare zi a mea e "asezonata" cu dureri de cap(dupa fiecare masa), cu oboseala cronica si sperante tot mai putine ca se va rezolva ceva; medicul meu imi spune doar atat ..."la toamna, la toamna", si toamnele trec fara nici o raza de speranta!

 

Campanie realizata cu sprijinul 

Cristina-Elena Ursu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.