Incredere

Buna ziua. Ma numesc Olteanu Emilia si fac parte dintre cei care s-au vindecat de hepatită C cu INTERFERON SI RIBAVIRINA.

A fost foarte greu dar a meritat.Si vreau sa va spun ca in prima lună de tratament am facut INTERFERON in fiecare zi si luam 6 pastile de ribavirina.Abia ma mai țineam pe picioare,dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al doctoritei Muja Eugenia,am reusit.Virusul l-am capatat in urma unei transfuzii in 1985 iar boala s-a activat in 2ooo.

Abia in 2002 m-am hotarat sa fac tratamentul.La sfatul unora am încercat diverse ceaiuri si tratamente ,care nu aveau bineinteles nici un efect si asa am pierdut timp.După terminarea tratamentului,cam din doi in doi ani am facut viremia si a iesit de fiecare data nedetectabil.Asa ca,cei care aveti probleme de acest gen,ascultati-i pe medici,citiți si va informați, hepatită C se vindeca.

 

Proiect realizat in colaborare cu 

emilia olteanu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.