Hepatita cronica cu Virus C

In urma cu 16 ani, dupa ce am facut mai multe tratamente la stomatologie, starea mea generala s-a inrautatit dupa 6-8 luni.

In urma unor analize medicale am fost informata ca am o hepatita c, cu o virimie de18 000. Nu prea stiam multe de acest virus, daca era mult sau putin! Dupa a inceput calvarul, starea mea se inrautatea, medicii - ca nu a fost numai unul - isi dadeau cu parerea si imi recomandau medicamente, dar nu aveau efect. Am inceput cu produse naturiste, chiar ca nu-mi mai amintesc denumirea, de prin Bulgaria erau aduse, ceva produse apicole. Dupa o luna situatia s-a schimbat in bine, bineinteles am schimbat si alimentatia, asta am facut 4 luni, dupa am ramas fara finante, tratamentul era costisitor undeva la 18-20 milioane la acea vreme.

Dupa am inceput sa mai ma documentez, mi s-a propus sa fac interferon, am refuzat, cunoscand multe cazuri fara rezultat. Si timpul a trecut, anii s-au adunat, boala s-a invechit ,nu am gasit niciun medic dispus cu care sa pot discuta aceasta problema, unde am apelat m-a consultat, ceva analize, pentru ei rezultat mutumitor, mi se recomanda lagossa de 3 ani din 6 in 6 luni!!!

De un an am renuntat si la acest super medicament, recomandat de acesti super medici, probabil cu altceva nu ma mai pot ajuta. Ce credeti ca mai am vreo sansa, macar de ameliorare, ca la vindecare nu-mi sta gandul?

 

O campanie realizata in colaborare cu

   

Sofica Alupoaicei

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.