Buna ziua

Am un gol in stomac atunci când trebuie sa vorbesc despre virusul C dar daca trebuie...

Am descoperit ca sunt infectata cu Virusul C undeva pe 20 iunie 2015 când a trebuit sa îmi fac analizele din primul trimestru de sarcina. Eram in al nouălea cer când ma gândeam ca o sa am un bebe si nimic nu părea sa îmi umbrească fericirea nici macar pentru o secunda , dar uite ca nu a fost așa.

In urma analizelor am aflat de prezenta acestui virus! A fost un soc , nu știam ce o sa se întâmple cu mine, m-am panicat ingrozitor , îmi era foarte teama pentru bebelușul meu, nu vroiam sa il pierd! Medicul de familie mi-a recomandat o întrerupere de sarcina iar eu eram distrusa , putea sa îmi ceara orice mai puțin asta! Totuși medicul meu ginecolog m-a susținut si am dus sarcina la bun sfârșit iar acum am un bebe de 9 luni minunat si sănătos.

Recunosc ca îmi este teama sa merg mai departe ,sunt îngrozita de ce ma așteaptă dar am decis sa îmi spun povestea pentru ca vreau sa înving aceasta boala , vreau da fac parte din viata fiului meu cat mai multi ani de acum inainte iar singurul mod de a o face este de a lupta si a învinge acest virus ! Va mulțumesc ca îmi oferiți ocazia de a-mi spune povestea!

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Ana-Maria Pirpiliu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.