Hepatita D F2

Bună ziua.

Am descoperit ca am hepatita c (F2) în noiembrie 2014. Am făcut 6 luni tratament cu interferon și ribavirina, după care tratamentul a fost întrerupt pentru ca nu a fost eficient. (inițial viremia a fost 670 000, după 3 luni de tratament a scăzut la 1600, apoi după alte 3 luni a urcat la 270 000.) Din iunie 2015 de când am terminat tratamentul, nu am mai făcut nici un fel de analize. Aștept "noua terapie". Dar cum fibroasa este F2, nu știu când o să-mi vina rândul....

 

O campanie realizata cu sprijinul

   

Gheorghe Orășanu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.