Fibroza F4 cu ciroza

Ma numesc Octaviana T., am 50 ani acum 8 ani am fost depistata in urma unei analize de rutina ca am hepatita C.

Am fost luata in evidenta la sp.Matei Bals si din anul 2008 pana 2013 am luat silimarina si lagossa. In toamna anului 2013 am depus dosarul pentru interferon si ribavirina. Din pacate tratamentul nu a mers si rezultatul era nonresponder.

Am depus in februarie 2016 un alt dosar pt interferon free din care am primit raspunsul ca nu sunt eligibila din cauza ca am fibroza (F4). Am uitat sa mentionez - cand am facut primul dosar aveam fibroza (F4) cu ciroza.

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

Octaviana T.

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.