Fara tratament pentru ca am doar F2

Am facut tratament cu interferon de 3 ori. Am inceput si tripla terapie acum 2 ani, dar dupa o luna am cedat. A fost nevoie sa mi se administreze perfuzii si sange, dar am luat din spital o infectie si a trebuit sa abandonez tratamentul cu interferon. Dupa aceea am stat 3 saptamani sa ma pun pe picioare si sa scap.

Acum nu am dreptul la tratamentul cu pastile pentru ca nu am F5, am F2. Ce-i de facut?

 

Proiect realizat in colaborare cu 

nina petrescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.