Faceti testul pentru hepatita C!

Nu vreau decat sa va aduc aminte inca o data faptul ca ceea ce poti face azi, e mai bine sa faci azi. Urmarind acest site, am profitat de testarea gratuita pentru hepatita C. Mi-au iesit pozitive testele, nu am avut niciun semn din cele descrise in articolele despre hepatita C, urmeaza sa imi testez viremia si celelalte teste ce se impun, ficatul nu e afectat, e in parametrii normali. Ideea e ca nu va costa nimic sa va testati sanatatea anual, mai ales ca oamenii acestia care slujesc medicina depun toate eforturile pentru noi. Puteti descoperi din vreme niste boli, nu e pacat sa nu ne ingrijim de sanatatea noastra, mai ales ca se pot preveni si ca se pot vindeca?!Asa ca, mergeti si faceti testul, AZI nu maine!Ana

Simionescu Ana

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.