Drepturile pacientilor bolnavi cu virusul hepatitic C

Am fost descoperita cu hapatita c in anul 2007.

Am urmat tratament cu interferon 3 luni si nu a dat rezultate, dupa care mi s-a intrerupt tratamentul. Nu stiu de unde am luat virusul. Am lucrat in spital la laborator, unde am venit in contact cu sangele multor pacienti internati, s-ar putea sa fie de acolo.

Am primit transfuzii de sange pana in anul 1990 datorita unei interventii chirurgicale, avand un fibrom. De atunci si pana in prezent fac tratament cu hepato protectoare inclusiv ursofalk. Sunt mai mult decat ingrijorata pentru ca nu ma simt bine iar raspunsul de la medicul curant a fost: voi primi tripla terapie numai dupa ce voi face steatoza 4.

As vrea tratamentul tripla terapie inainte de a fi prea tarziu.

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Rodica Iliant

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.