Dreptul la viata

Ma mumesc Semeniuc Maria, am 65 de ani, pensionara. In 2009 am fost depistata cu hcv severa, f3 a3. Am urmat tratamentul classic cu interferon. Dupa 12 saptamani am avut incarcatura virala nedectabila. La 3 luni am avut recadere.

Am urmat acelasi tratament dupa un timp si nu a mai mers. Acum astept cu speranta noul tratament fara interferon, tinand cont si de varsta, oare cand il voi primi? Ultima viremie si fibroscanul au fost facute cu 2 ani in urma.

Ar trebui sa primim si noi vouchere pentru analize sa vedem cum a evaluat boala sa nu ne trezim direct cu ciroza. Cred ca mai am si eu dreptul la viata!

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

Maria Semeniuc

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.