Dorinta de a trai

Buna Sunt Iulian Balan, din Cernavoda , am 52 de ani si de 15 ani ma lupt cu doua diagnostice crunte

1 - Hepatita C, pe care am capatat-o la o operatie de apendicita, unde mi s-a facut transfuzie 

2 - Poliartrita Reumatoida

Hepatita C este cea care ma doboara psihic, dar si trupeste, este cea pe care am decoperit-o acum 15 ani, mi s-a facut interferon peg si ribavirina, de la 3.800.000 viremie cantitativa am ajuns la 670.000. Apoi mi s-a zis ca sunt nonresponder, acum am ajuns la 50 Kg, 1.72 inaltime, cand stau in picioare tremur si trebuie sa ma asez repede ca altfel pic.

Tratament nu mai primesc nimic, se astepta sa ajung la F4, nu stiu daca mai ajung, poliartrita si aia ma omoara cu durerile. Daca ma puteti ajuta cu ceva va rog din suflet sa o faceti. Va aduc multumiri, ma rog sa aveti sanatate ca este o floare rara si neprotejata.

Iulian Balan

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.