Despre mama

Buna ziua! Ma numesc Alina si in urma cu 6 ani familia noastră a trecut printr-o perioadă urata.

După o răceală puternica mama mea a fost diagnosticata cu hepatita C si B in perioada aceea unul dintre frați mei a decedat in urma unui accident, asta a dat peste cap starea mamei de sănătate. Am ajuns intr-un final la medic specialist, a urmat analize peste analize care nu ieșeau bune deloc. Medicul ne-a explicat toți pași de urmat, dintre care trebuia dus un dosar plin de analize la Casa de asigurări pentru a începe tratamentul cu interferon si ribaverina,a trecut aproape un an pana am primit răspunde cei drept unul bun cum ca era aprobat dosarul pt tratament gratuit.

Când am primit vestea am început sa plâng erau lacrimi de fericire ca in sfârșit exista o șansă însă m-a cuprins teama gandindu-ma ca tratamentul este puternic pentru mama.In tot acest timp mamei i-am făcut un regim strict si anume: peste\pui la cuptor\gratar cu legume,supe etc iar tot in perioadă aceea am făcut miere cu catina pt imunitate pt ca mamei ii scazuze destul de mult imunitatea.

Ma cuprinsese deznădejdea îmi era frică ca o pierd ma rugam la Dumnezeu ca mama sa fie bine,imi era teama ca nu va rezista,știam ca mult nu o pot ajuta doar printr-o rugăciune pentru ca totul era si stătea in puterea ei sa lupte. Pe scurt tratamentul a durat trei luni in care mama era ca o leguma,nu mai putea face tot ce odinioară face cu ușurință a trebuit sa trecem iar prin analize si așteptări la cozi ca apoi să reapară zâmbetul pe fața mamei,analizele erau bune.

Nu pot uita când de mirata era dna dr punând problema ca mama se apropia si de vârstă de 60 de ani si ca nu mai putea lupta atât de bine cu boala,insa mama a fost si este o luptătoare pund la socoteală si ca noi in perioadă aceea am suferit o drama si asta a înrăutățit cu mult starea mamei. Acuma este bine analizele sunt bune,regimul il tine dar nu la fel de strict iar alcool nu bea deloc, ca medicamentație ia doar din când in când ceva pentru protejarea ficatului si pe cele de inima fiind cardiaca.

Sper din suflet sa ținem totul sub control si mama sa aibă o bătrânete liniștită înconjurata de cei dragi.Iar pentru cei care trec prin asemenea perioade ca sfat spun sa lupte, sa il strige pe Dumnezeu,si o data cu aflarea diagnosticului sa creadă de la început ca totul va fi bine. Cu drag

 

O campanie realizata cu sprijinul

   

Alina Moise

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.