Condamnat, sa nu!

Da,asa ma simt: ca un condamnat pe viata!

Am avut o Hepatita cronica de vreo 30 de ani; am functionat in Invatamant ca Prof.Psihopedagogie speciala, lucrand cu copiii cu dizabilitati si cu grave probleme de sanatate. In ultimii 10 ani m-am simtit obosita ca de obicei; faceam dese caderi de Calciu. Tratamentul era intravenos cu Ca.,Mg.,glucoza. Au aparut probleme cu stomacul, Reflux gastroesofagian, tulburari de somn, anxietate...

Acum 3 ani in urma altei "Caderi de calciu" am fost internata in Spital, la Urgenta; in urma analizelor s-a descoperit virusul C, viremia f.mare. Am mers la Bucuresti, la Spit.Fundeni pentru Fibroscan. In urma testului s-a constatat Faza O. 5,3. Slabisem aproape 20 kg; eram de nerecunoscut.

Concomitent s-a mai descoperit ca am Glaucom, Gusa nodulara, Insuficienta respiratorie, Angina pectorala, osteoporoza. Am primit tratament pentru fiecare. Am continuat Fibroscan la 6 luni=Faza O 4,4,apoi la 1an=Faza O spre1,6,2. Mi s-a propus Intocmirea Dosarului pentru Tratament deoarece urma sa implinesc 65 de ani. Anii i-am implinit, raspunsul Dosarului nu a venit iar eu ma simt mai obosita cu senzatii de sufocare, respiratie greoaie.

Imbucurator este ca mi-am revenit cu greutatea, celelalte rezultate sunt imbucuratoare iar despre ficat nu stiu in ce stare este. Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ocrotire si-L ROG sa-mi dea putere sa rezist-- TREBUIE sa fiu ATENTA sa nu ma ranesc, sa nu curga sange de la mine, atenta la obiectele intime. N-am mai gatit pentru ai mei - sa nu ma tai, am mare grija cand sunt cu nepotelul; cine imi stie diagnosticul evita sa primeasca ceva gatit de mine, desi sunt f.atenta.

Ultimul rezultat al Viremiei este de 7000 000. Desi incarcatura virala este mare ce inseamna termenul "nedetectebil"?!?

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Oana Constanta

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.