Cand ma voi putea vindeca?

Buna ziua vreau sa va spun si eu poveste mea, adica cum am ajuns o persoana bolnava de hepatita C. Am 49 de ani, am fost depistata cu hepatita C acum doi ani, inca nu pot face tratament cu interfon free pentru ca nu am F4 si nici ciroza (inca). Interferon nu am voie sa fac pentru ca sufar de o boala autoimuna (miastenia gravis), deci fac numai silimarina si liv52.

Acum vreau sa va intreb cand pot face tratament cu interfon free ca sa ma pot vindeca? Sunt in doza mare de alte medicamente cum ar fi medrolu (cortizon). Am si eu o sansa la viata???

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

Tinica T.

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.