Prea multi ani de tratamente

Dumitru Soltaniuc ma numesc, 46 de ani, din Botosani, am fost depistat cu hepatita c in 2005 avand atunci o fibroza de F3, iar de atunci viata mea si a familiei mele a fost un cosmar. Am facut doi ani de Interferon, insa de fiecare data virusul reaparea.

In 2012 mi sa pus diagnosticul de Ciroza Hepatica Fibroza F4 la spitalul Fundeni si atunci chiar am crezut ca totul pt mine a luat sfarsit. In 2015 cand au aparut noile Terapii Fara Interferon am crezut ca viata si statul Roman imi acorda a doua sansa, insa cu amaraciune am constatat ca statul m-a dezamagit si cand a trebuit sa beneficiez si eu de noul tratament CNAS a decis ca nu mai suntem asa de bolnavi cum eram cu cativa ani in urma si m-au scos cu Fibroza F3, pentru a nu putea beneficia de tratament.

Insa viata nu a fost chiar asa rea cu mine precum statul Roman si interesandu-ma am aflat despre Tratamentul pt Hepatita C cu medicamente Generice si am facut un imprumut la banca de 5000 de euro si mi-am cumparat din Bangladesh acele pastile cu care m-am tratat pe cont propriu fara ajutor din partea statului timp de 24 de saptamani si totul a decurs bine, analizele aproape ca s-au normalizat si viremia dupa numai 4 saptamani de tratament era conform asteptarilor

Nedetectabila la 12 saptamani si la 24 saptamani la fel nedetectabila acum astept cu nerabdare sa vad rezultatul la 24 saptamani de la terminare, care sper sa fie pe masura asteptarilor mele si a familiei mele, fiindca cred ca au suferit mai mult de cat mine. Daca as fi asteptat dupa statul Roman nu as fi primit nici astazi, deoarece statul are alte prioritati decat sanatatea propriilor cetateni.

 

Testimoniale obtinute cu sprijinul

   

 

Dumitru Soltaniuc

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.