Am scapat de virusul C!

Buna tuturor. Ca si Ana-Maria,am fost si eu infectat cu virusul hepatic C prin manevre medicale. Nu stiu cand si cum,si nu am sa caut vinovati acum. In 2009 am aflat cu totul intamplator in urma unei analize de sange ca sunt infectat.Cum te simti daca ti se spune ca urmeaza sa mori maine? Asa m-am simtit si eu.Nu-mi venea sa cred. Timp de 7 ani m-am tratat cu tot soiul de medicamente pentru a-mi ajuta ficatul. In 2011,dupa 1 an de asteptare a aprobarii dosarului pentru tratamentul cu interferon, am intrat in program. Din pacate nu am raspuns la el.Viitorul meu era din ce in ce mai sumbru si am cazut intr-o stare de depresie profunda,eram retras nu mai socializam cu nimeni si pe masura ce boala se agrava personalitatea mea se schimba. A devenit irascibil,imi ieseam din fire foarte repede,samd. Apoi am citit pe internet ca pe langa celelalte probleme cauzate de nefunctionarea normala a ficatului,acumularea de amoniac in creier duce la alterarea si schimbarea personalitatii.Aveam probleme de relationare chiar si cu cei dragi. Ca sa o scurtam,in 2016 am primit tratamentul cu Viekirax si Exviera.Dupa 1 luna valorile analizelor erau normale si virusul disparuse.Dupa 3 luni am fost considerat vindecat. Oameni buni,o analiza de sange va ia cateva minute si va poate schimba viata!!! Nu fiti nepasatori cu sanatatea voastra. Acum tratamentul se primeste imediat iar hcv nu mai este considerata boala aducatoare de moarte (decat daca TU doresti asta). In alta ordine de idei,Ana-Maria nu inteleg de ce te-ai speriat.In anul acela deja boala era vindecabila si primeai tratamentul imediat. Multa sanatate si viata lunga tie si puiului tau.

Cimpeanu Sorin

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.