Am Hepatita C

In anul 1999 am vrut sa plec in Israel si la intocmirea fisei medicale am descoperit ca am Hepatita C.

Am urmat tratamentul cu INTERFERON, a scazut Viremia dar nu la nedetectabil. Acum am fibrozarea F3, si am inteles ca nu ma incadrez pentru noua terapie. Se astepta sa facem toti ciroza sa ne incadram? Nu ar fi mai bine mai din timp, pana nu este afectat ficatul de tot?

Cred ca am contactat virusul la dentist sau in urma unei trasfuzii de sange. Am 59 de ani lucrez in Asistenta Sociala, sunt activa si mai am multe de facut. De ajutat copiii parasiti de familii si famila mea care are nevoie de mine!

 

Proiect realizat in colaborare cu 

Elena Antoci

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.