Am hepatita c

Incepand cu luna mai m-am simtit foarte obosita, fara putere, as fi dormit nonstop.

Am luat trimitere de la dr de familie si am facut analizele. Am avut tgp-ul, tgo de sase ori mai mare decat normalul. Mama mea are hepatita c din 2002. Are 87ani. M-am speriat tare. Am mers urgent si am facut viremia si a iesit hepatita c.

Apoi am facut viremia si am ARN viral hepatic C (cantitativ)-2890 Ul/mL si ARN- VHC(exprimare logaritmica)-3,46 log Ul/ml. Apoi am facut FibroMax si a iesit F1. asa cred. Cu analizele in brate am mers la dr gastroenterolog si m-am pus pe tratament timp de trei luni cu Interferonat de trei ori pe zi; lagosa- 2 dimineata , 2 seara ; hepaid forte -1 dimineata si 1 seara.

Pentru ca am si diabet iau si Siofor cate o jumatate de tableta dimineata si seara. Am tratament pt hipertensiune cu noliterax si betalog. Dupa trei luni repet transaminazele si la sase luni repet Fibromaxul. SUNT FOARTE SPERIATA!

 

O campanie realizata cu sprijinul

   

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.