Visul unei nopţi de vară şi un styling pe măsură: ce se poartă in sezonul cald

Francezii, japonezii şi brazilienii - cei care dau ora exactă în materie de trenduri. Englezii vin cu final touch-ul iar nemţii sunt cu mult înainte, jucând în avant-garde.

Dar femeia reală, cea căreia noi îi aducem zâmbetul şi încrederea în sine, vine în toate formele şi mărimile. Azi poate fi sedusă de naturel-ul parizian, mâine de misterul japonez iar poimâine de atitudinea sexy-obraznică sud-americană. Tunsori păr scurt, tunsori păr lung, împletituri păr lung, bob scurt sunt cerinţele pe care le aud aproape zilnic. 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Aşadar, doamnelor, mi-am propus ca în acest articol să creionez cateva tendinte care v-ar putea face cu ochiul.

Trendul fringe

O schimbare de look aduce cu sine o schimbare de stare iar vara e momentul în care experiementăm. Ne mişcăm mult, ne lărgim cercul de cunoştinţe, mizăm pe parfumuri sofisticate-fresh şi pe o garderobă fluidă, preţioasă sau minimalistă. Dar vara e acel moment în care puteţi experimenta. Un plus de strălucire cu efect babylight, un look natural cu tuşe franţuzeşti messy-studiate în tonuri capucino, mocha sau arămiu.

Trendul fringe e obligatoriu pe timp de vara. Jocul cu volumele de inspiraţie anii 60, asemenea. Stylingul pin-up a la anii 90, cocul dublu şi împletiturile şi-au făcut şi ele loc. E momentul în care punem în valoare textura părului, strălucirea sa, ne ajutăm de produsele de îngrijire şi de reparare. E timpul buclelor rebele dar şi timpul buclelor îngrijite.

Trendurile glam ale verii

Backcombing & Waves
Babydoll actualizat. Un joc frumos al volumelor care aminteşte de anii 60 şi de eternele dive Loren şi Cardinale. Cherryl Cole l-a cultivat îndelung în perioada în care a fost jurat X Factor UK.

Extreme Straightening Bob

Scurt în spate, cât să elibereze, lung în faţă, cât să încadreze. Când părul este foarte drept, textura sa e foarte bine pusă în evidenţă. Acesta e lookul signature al Keirei Knightley, potrivit atât doamnelor ingenue cât şi celor sofisticate.

 

Curly Bob

Inspirat de femeile din Brazilia, bobul ondulat e excelent pentru doamnele şi domnişoarele extrem de active. Trendul actual susţine buclele uşor stilizate, cu accent pe volum. Ideal pentru a face o impresie bună la prima întâlnire sau la un meeting de afaceri.

 

Codiţele împletite precum şi cocul dublu sunt la mare căutare vara aceasta. Strâns împletite sau stâns legate, inspirate de anii 90, anii Fugees. 

 

Flat Waves = Flaves
Aţi auzit de Flaves? De la flat waves. Bulce care accentuează lungimea, dând suficient volum.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

French Style
Naturalul studiat. Perfect pentru părul de lungime medie sau lung. 

Doamnelor, pentru mai multe detalii cu privire la ce se poartă in sezonul cald, nu ezitaţi să apăsaţi butonul Întreabă Expertul DOC.

 

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0