Un nou trend în beauty: Smoky Brows

Nu trebuie să vă amintesc cât de importante sunt sprâncenele pentru a armoniza trăsăturile feței. Începând cu expresia feței ce este subliniată de forma acesteia, jocul este foarte variat: de la o privire înfuriată, sau una mirată până la cea umilă. O formă potrivită poate avea chiar efect de "antiaging" îndulcind trăsăturile.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Însă cel mai important, atunci când nativ nu te bucuri de o formă "decentă", este cum le definești fără să pară prea ostentative, grafice sau ca și cum ai avea un colaj aplicat în loc de sprâncene. 

Sprâncene cu aspect natural

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Făcând abstracție de la toate tutorialele de pe Instagram unde se promovează exagerat forma spranceleor ultragrafice și total fake, iată că a sosit timpul pentru un "contratrend" ce susține o formă de sprâncene definită mult mai natural.   
Sunt multe vedete ce îmbrățișează acest nou trend ce lasă un aer lejer, natural dar îngrijit fără să "zgârie" retina prin precizia grafică. 

Etapele de realizare

  • Personal, atunci când încep machiajul ochilor, prefer să am sprâncenele primele ajustate și abia apoi continui cu machiajul ochilor. Doar așa îmi pot lua reperele pentru "amploarea" umbrelor de pe pleoape. 
  • Nu uitați să le demachiati în prealabil, mai ales că orice urmă de sebum de pe față poate "periclita" persistența machiajului, chiar și în cazul sprâncenelor. 
  • După uniformizarea tenului cu ajutorul fondului de ten se aplică fardul de sprâncene cu ajutorul unei pensule tonice tăiată în diagonală. 
  • Nuanța fardului trebuie să fie identică cu cea nativă dacă nu există niciun contrast față de culoarea părului din cap. Tonurile de grej (mai închis sau mai deschis) sunt nuanțe universal-valabile. 
  • Forma sprâncenelor este dictată de regula 2/3:  2/3 asccendent și 1/3 descendent. 
  • Evitați să le tundeți. Riscați să obțineți o formă prea grafică. 
  • După ce le-ați definit doar din fard fixați-le cu ajutorul unui fixator de sprâncene.
     
Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0