Tendințe în machiaj pentru primăvară-vară

De departe, rujul roșu este unul dintre cele mai puternice trend-uri de makeup pentru acest sezon. Acest element clasic ce definește precis și intens buzele se adresează exclusiv femeilor puternice ce demonstrează ca sunt demne să poarte culori aprinse de roșu.
Efectele texturii pot varia de la satinat (ex. Dolce and Gabbana) până la o variantă ultramată (ex. DKNY). Jocul grafic obținut prin tușe precise sau efectul transparent al acestei culori descoperă o latură seducatoare a acestui look. În egală măsură, această nuanță de ruj condiționeaza linia ochilor ce se impune a fi foarte naturală sau în tonuri naturale de fard ce pot fi pline de reflex îndrăzneț până la sclipiri metalice.

Întodeauna când vine vorba să schimbăm paleta de nuanțe de farduri naturale se ridică veșnica întrebare: cum port acest machiaj?
Mai ales când vedeta machiajului este o nuanță tonică de albastru.
Aceste tușe pot fi sub formă de contur de ochi în variantă precisă precum cea a liner-ului sau în variantă de contur difuzat. Nici varianta smokey nu este greșită, iar daca îndrăzniți un machiaj în tușe flashy asimetrice, însă îndelung studiate, atunci vă identificați cu trendul cel mai nou din acest sezon.

Efectul de ten bronzat asociat cu farduri în tonuri calde este omniprezent: chiar și în vacanță, dar mai ales în context urban. Este un look conservator ce subliniază un look radios, proaspăt revenit de pe meleaguri exotice dar având o notă moderna prin tușele satinate și glossy.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA
TE-AR MAI PUTEA INTERESA

De câteva sezoane genele nu au mai fost definite cu mascara deoarece părea foarte ușor de anticipat ca efect. Cumva te așteptai ca machiajul ochilor să fie finisat cu mascara, iar apariția genelor nedefinite crează un aer modern, chiar sofisticat.
Ei bine, aerul modern, cel puțin pentru acest sezon, este tradus prin aplicarea de gene false pe diverse lungimi și forme. Și nu ne oprim doar la rama superioară: aplicarea poate continua și pe zona de sub ochi.

 
 

Elemente neașteptate pentru acest sezon: pene, blănuri sau piele vin completate de un look palid dar cu un accent puternic pe buze sub nuanțe de “bold bordeaux”.

Nuanțele de roz și peach se folosesc în mod normal pe buze, însă pentru acest sezon le vom folosi pe pleoape.
Pentru a sublinia tușa mată a fardului pe gene nu se folosește mascara pentru definire. În completarea acestui look se poate folosi un gloss în tonuri pastelate de roz.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0