Hair romance: au naturel! Cum te coafezi pentru ziua cea mare?

Cred că ne calcă pragul salonului cel puţin zece mirese în fiecare săptămână. Povestea are două variante: fie sunt foarte stresate şi vor ca totul să meargă perfect, fie sunt foarte relaxate şi convinse că totul va merge bine cât timp părul le stă bine, rochia are un model care le permite să danseze şi el e... El e acolo, lângă ea.

Nu v-am spus că avem meserie frumoasă? Vedem la fel de mai multă chimie în salon precum un cercetător în laboratorul său. Şi, de cele mai multe ori, atunci când terminăm de aranjat, chimia trece în alchimie. Ceva magic se petrece, ochii se lumineaşă şi mai tare, zâmbetul se lărgeşte şi braţele vin spre noi, gata să ne cuprindă. În ceea ce mă priveşte, aşa voi descrie mereu ce înseamnă să aranjezi o femeie pentru ziua cea mare.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Deşi iniţial am vrut să vă vorbesc despre coafuri de nuntă şi cocuri de mireasă, m-am gândit că v-ar fi de folos un top al celor mai cool tendinţe în materie de styling de nuntă.

Aşadar.

1. Double chignon (coc dublu)

Coc clasic cu un aer puţin dezordonat-studiat. Spălăm, uscăm, aranjăm cu degetele astfel încât să obţinem un efect de bucle. Împărţim părul în două părţi egale şi îl prindem în două cozi de cal pe care ulterior le aranjăm sub forma unui coc mergând pe forma suviţelor formate mai înainte. E ideal pentru mirele care au optat pentru un stil clasic dar vor să dea puţină legeritate întregului look.

2. Împletituri lejere

Precum cele purtate de personajele din serialul copilăriei - Căsuţa din prerie. Secretul lor constă în respectarea texturii naturale a părului şi evidenţierea acesteia prin împletituri parţiale. Se potriveţte mirelor care au ales un stil romantic, se realizează rapid şi e de efect. Nimic nu e mai atrăgător decât o mireasă al cărui păr evocă inocenţa.

3. Flori în păr

Un styling inspirat de diafana flaore de iasomie. Este texturat, soft, dinamic, natural. Spălăm, uscăm şi arajăm. Dăm efectul de bucle, dar nu căutăm buclele perfecte, ţepene. Ci buclele lejere, libere care aduc un plus de efect de umbră, de perspectivă. Aranjăm cu degetele, legăm suviţele astfel încât să obţienm un efect de plasă. Pe "intersecţii" prindem florile pentru a da impresia că florile plutesc în păr.

4. Împletituri ţigăneşti

Un look inspirat de rebelele care bat lumea în lung şi în lat. O combinaţie de codiţe şi mici cocuri lejere. Dăm textură părului, împletim pe secţiuni folosind stiluri diferite: franţuzesc, coadă de peşte şi clasic. La final, relaxăm împletiturapentru a da aerul romantic.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

 

Ştiu că printre cele mai populare coafuri de mireasă cunt cocurile. Sfatul meu e să luaţi în considerare că există multiple variante. Iar cele care vă pun în valoare frumuseţea naturală sunt ideale. Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să apăsaţi butonul Întreabă expertul !

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0