Frumusetea pielii de la interior spre exterior

Am avut-o alaturi de noi pe Dana Argesan, make-up artist si expert DOC, un specialist care pune accent nu doar pe infrumusetarea cu ajutorul produselor de machiaj, ci si pe sanatatea pielii. Punctul de plecare al discutiei noastre a fost frumusetea care vine din interior.

Dana Argesan a facut o trecere in revista a problemelor cu care se confrunta persoanele pe care le machiaza, iar printre aceste mici imperfectiuni se afla: acneea (o problema care afecteaza persoanele tinere), deshidratarea tenului, liniile fine de la nivelul tenului si ochilor, rozaceea sau cuperoza, ridurile aparute prematur (o consecinta a faptului ca nu ne hidratam tenul corespunzator).

Expertul DOC Dana Argesan a subliniat ca, pentru o piele sanatoasa, trebuie sa intervenim asupra ei intr-o maniera holistica: pe langa procedurile cosmetice, pielea noastra are nevoie de suplimente alimentare care sa o hraneasca de la interior.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Ea ne-a detaliat cativa factori care isi pot pune "amprenta" asupra aspectului pielii noastre:

  • lipsa somnului si, implicit, oboseala se vad pe tenul nostru, fiind factori devastatori pentru calitatea tenului;
  • produsele aplicate gresit sau cele neadecvate pentru tipul nostru de ten pot sa ne faca mai mult rau decat bine.


Un rol important in mentinerea sanatatii pielii noastre il au antioxidantii si acizii grasi esentiali, care se gasesc in anumite suplimente alimentare pe care le pot folosi femeile de toate varstele. Acestea sunt suplimente dedicate frumusetii, cum ar fi coenzima Q10, Omega 3 si Omega 6 care ajuta tenul, aminoacizii, complexul de vitamine B. Varianta cea mai practica, spune Dana Argesan, ar fi ca toate acestea sa se gaseasca intr-o singura capsula, intr-o concentratie optima, pentru a ajuta pielea.

Pachetul alcatuit din nutraceuticele O’HISA si B-HADA III ajuta la mentinerea sanatatii tenului. Formula acestora se bazeaza atat pe acizi grasi esentiali (Omega 3, Omega 6, Omega 7 si Omega 9), cat si complexul de vitamine B si numeroase minerale, acid hialuronic.

Afla mai multe despre remedii si tratamente pentru ingrijirea tenului pe sectiunea de Frumusete.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

 

 

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0