Cum să încerci styling de covor roşu la tine acasă: cele mai cool aplicaţii pe care e bine să le ai în smartphone

"Vreau să mă tunzi ca din revistă şi vreau să îmi şi stea aşa până la următorul styling." Dacă o să vă întâmplaţi la un congres al stiliştilor veţi vedea ce mare bai e cu fraza de mai sus.

Dincolo de faptul că stylingul ales de clientă e foarte posibil să nu o avantajeze, înţeleg dorinţa de a păstra cât mai mult timp linia clară a tunsorii, proporţiile echilibrate, volumul perfect.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Aşadar, m-am gândit ca, pe lângă sfaturile pe care le găsiţi săptămânal aici, să vă aduc un asistent.

Trăim în era digitală şi, pe lângă mulţimea de tutoriale pentru păr ce vă stau la dispoziţie, brandurile de beauty au dezvoltat şi o serie de aplicaţii de telefon suficient de interesante încât să fie descărcate din AppStore sau din GooglePlay.

Personal am câteva favorite.

Pentru testarea culorii părului, încercaţi My Matrix Family

E simplu. Dacă vreodată v-aţi întrebat cum v-ar sata brunetă sau un blond silver, v-aţi găsit terenul de joacă. Uploadaţi un selfie iar coloristul virtual vă pune la dispoziţie o bază generoasă de culori, tonuri şi nunţe.

Pentru how-to şi pentru cum vă arajaţi părul:

După cum vă spuneam, tutorialele sunt un fenomen dar, şi simt nevoia să precizez, e suficient să intraţi pe YouTube şi să vă pierdeţi într-un ocean de idei. Hair designs vă pune la dispoziţie zece idei de coafuri gratis, incluzând styling de nuntă sau inspirat de Game of Thrones. Dacă trebuie să fiţi prezente la o petrecere şi nu aveţi timp de salon, aruncaţi un ochi pe Hair Designs pentru idei de coafuri.

Pentru celeb inspiration: Hairstyles by ModiFace (gratis)

Dacă look-ul celebrităţilor a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru voi, atunci vă veţi îndrăgosti de aceată aplicaţie. Puteţi încerca stylinguri de covor roşu doar uploadând un selfie. Puteţi să aplicaţi finish-ul potrivit, să redimensionaţi şi să ajustaţi culorile.

Pentru tunsori şi styling, preferata mea, Style My Hair (gratis)

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Veţi petrece ore întregi încercând stylingurile disponibile. Cu degetele puteţi face resize foecărui stil astfel încât să se potrivească feţei, încercaţi culori şi tonuri pe care, în viaţa reală nu aţi putea să le probaţi. Şi ce e şi mai drăguţ: are şi un identificator al celui mai apropiat salon care vă poate efectua stylingul.

 

Sursa foto: Shutterstock

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0