Cum sa iti vopsesti parul in 2017

Tendintele coloristice ale lui 2017 pun accent pe aspectul natural, putin salbatic, ne-fortat, atat in ceea ce priveste stylingul, cat si culorile. E suficient sa aruncam o privire blondului si castaniului marca Nina Ricci, Isabel Marant, Fendi, Delpozo, Balmain, Stella McCartney, Charlotte Olympia.

Pe scurt, trendurile lui 2017 sunt:

1. pentru blond: am mai spus si cumva se suprapune pe ceea ce multi banuiam. Orice nuanta de blond merge in 2017: de la blondul cenusiu si pana la blondul cald ce aminteste de nuantele mierii, blondul angelic, blondul platinat, blondul murdar. Cu alte cuvinte, continuam directia in care blondul iese de sub incidenta angelicului si i se ataseaza irizatii "tenebroase". Blondul lui 2017 e unul obraznic.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

2. pentru castaniu: intocmai ca la blond, focusul trebuie mentinut pe nuantele naturale. Poti purta in siguranta castaniu deschis, castaniu inchis-compact, irizat, ombre sau balayage.

3. pentru brunet: da, se poarta acel brunet aproape gotic. Combinat cu o carare pe o parte si strans intr-un coc restilizat aura e completa. Recunosc, negrul nu tine primele randuri in tendinte dar au fost ani buni in care nici macar nu l-am vazut. Asa ca...enjoy the trend.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

4. pentru ombre: nu uitam, ombre inseamna armonie si treceri placute intre radacini si varfuri tocmai pentru a evidentia contrastul si pentru a evidentia si mai mult textura, trasaturile si individualitatea purtatoarei. Cel mai bun ombre e, desigur, cel facut cu blond pornind cu blond murdar la radacina si ajungand la blond-miere spre varf.

5. radacini crescute: podiumurile sunt pline de combinatii contrastante castaniu la radacina - blond in rest. Daca mergeti in directia aceasta, retineti: completam si echilibram cu atitudine.

Altfel, doamnelor, have fun si incercati orice doriti. Exista o masura a tuturor trendurilor care se cheama starea de bine. Apasati "intreaba expertul" pentru orice curiozitate.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0