Câștigă timp, alegând epilarea definitivă

Time is money asta știm cu toatele dar, oare, acest dicton se potrivește și când ne referim la frumusețe? Da, este foarte plăcut să-ți aloci câteva ore doar pentru tine, este o bucățică de timp pe care o câștigi pentru tine, în care te răsfeți și te simți regină. Dar, nu, nu este deloc plăcut să pierzi lună de lună ore în trafic pentru a ajunge la clinica de înfrumusețare și înapoi acasă.

Tocmai de aceea, nu ar strica să ne uităm mai atent la soluțiile care ne ajută efectiv să economisim timp și bani. În Majoritatea femeilor fac constant un veritabil slalom printre priorități, în încercarea de a-și acorda și lor mai mult timp pentru îngrijire.

Epilarea definitivă

Recent, v-am povestit despre epilarea definitivă cu dioda PrimeLase. Astăzi revin asupra acestei soluții deoarece, în opinia mea, este mixul ideal despre cum să poți combina cele două provocări de mai sus. Când am testat procedura de epilare definitivă am fost extrem de încântată de rezultate.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA
TE-AR MAI PUTEA INTERESA

În timpul pe care mi-l alocasem îngrijirii personale, am obținut tot ceea ce mi-am propus. O performanță pe bună dreptate, în condițiile în care timpul liber pe care îl am la dispoziție este unul limitat. Scriam atunci că epilarea definitivă cu Dioda PrimeLase este micul secret al femeii moderne. Acum simt nevoia să completez – este un mare câștig nu doar un mic secret.

Este extraordinar ca, luni, de zile, să nu-ți mai faci probleme din cauza firelor de păr nedorite care apar când te aștepți mai puțin sau când te grăbești mai tare. Exte extraordinar că nu trebuie să-mi pun reminder pe telefon în fiecare lună sau că cele câteva ore pe care le alocam înainte acestei proceduri, lună de lună, este acum timp liber pe care îl pot petrece cu familia ori cu prietenele. Este extraordinar că am scăpat de coșmarul statului în trafic, cel puțin în ce privește acest aspect. Este un timp câștigat pe care îl consider mult mai important decât orice cost mi s-ar invoca de către cineva. 

Am testat procedura cu Dioda PrimeLase și sunt sinceră când spun că este cea mai bună tehnologie de epilare definitivă pe care am testat-o. Are rezultate de la prima ședință, necesită un singur tratament de întreținere anual și poate fi folosită pentru orice parte a corpului. Se bazează pe sistemul de răcire Crystal Freeze,  care ajustează automat și constant, în timpul tratamentului, temperatura, răcește pielea în timpul sesiunii de epilare,  astfel că procedura este mult mai sigură și fără durere. Încercați-o și voi și, sunt convinsă că îmi veți da dreptate. Câștigați timp și frumusețe pe termen lung, dintr-o singură încercare!

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0